BOLU / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

İlimizde düzenlenen masal anlatma yarışmasına katılım sağladık.Yarışmada okulumuzu temsil eden öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyopr başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Bu felaketi hep birlikte atlatacağız.

Ock

3-2-1 SOKET e Twinning Projesi Kapsamında "Güvenliğin 8 Kuralı" etkinliğini çevrimiçi bir şekilde düzenledik.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen anasınıfı öğretmenimiz Öznur COŞKUN'a teşekkür ediyoruz.

Ock

3-2-1 SOKET e Twinning Projesi Kapsamında "Temiz Çevre Hakkımız" etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

3-2-1 SOKET e Twinning Projesi Kapsamında "Gezmek İstediğim Ülke" etkinliğini gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz etkinlik ile birlikte ülkelerin harita üzerindeki yerlerini tanımakla birlikte gezmek istedikleri ülkelerin özelliklerini de öğrendiler.

Ock

3-2-1 SOKET e Twinning Projesi Kapsamında "Yeni Yıl Kartları Etkinliği"düzenledik.

Ock

3-2-1 SOKET e Twinning Projesi kapsamında Haydi Parti Düzenleyelim etkinliği kapsamında "Neşeli Meyveler Partisi"düzenledik.Öğrencilerimiz bu etkinlikle hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Ock

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Öznur Coşkun ve öğrencilerinin 3-2-1 SOKET adlı e Twinning Projesi kapsamında yaptıkları afiş birinci seçilerek proje afişi seçildi.Ayrıca sloganımız da proje sloganı olarak belirlendi.Emeği geçen öğretmenimi,ze ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet in değerlendirme kriterleri doğrultusunda,güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety " e-Güvenlik" bronz etiketi aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "e-Güvenlik" etiketi 2022 yılının Temmuz ayına kadar geçerlidir.