BOLU / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik. 97 saniyede tamamen boşaltılan okulumuz öğrencilerine sivil savunma kulüp öğretmenlerinden Ruhi KOÇ bilgilendirme konuşması yaparak öğrencilerin deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde 50. Yıl izzet Baysal İlkokulu tarafından organize edilen Fıkra Canlandırma Yarışmasında okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri tarafında sergilenen performans dereceye girerek finale kalmıştır. Öğrencilere ve sınıf öğretmenleri İsmail AÇIKGÖZ'e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bolu 112 Acil Çağrı Merkezi, okulumuz öğrencilerine yönelik 112 Acil Çağrı Merkezinin bilinirliliğini artırmak amacıyla okul toplantı salonunda  ‘112 Farkındalık Eğitimi’ düzenledi.

Öğrenciler, 112 Acil Çağrı Merkezini hangi durumlarda aramaları gerektiğini çağrı personelimizle doğaçlama yaparak öğrendiler. Ayrıca öğrencilere 112 Acil Çağrı Merkezinin önemi ve çalışma biçimini anlatan sunumun gerçekleştirildi.

Ara

Filistinde yaşanan savaş nedeniyle özellikle zor şartlarda bulunan çocukların ihtiyaçları için ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen yardım kampanyasına okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinden destek gecikmedi.

Ara

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin Cumhuriyet İlkokulu ikinci sınıf öğrencilerine Sağlık Eğitimi dersi kapsamında gerçekleştirmiş oldukları Hijyen Eğitimi'nde konu sunumu, el yıkamanın uygulamalı gösterimi, dans gösterisi, "sabun ve mikrop" deneyi yapıldı. Öğrencilere katılım belgeleri ve hediyeler verildi.

Ara

İlimiz merkezinde düzenlenen "Okuyan Okullar Projesi"kapsamında okulumuz sınıf öğretmenlerinden Deniz SÖNMEZ'in koordinesinde, 4/B sınıfı öğrencileri tarafından ilk okumalar tamamlanarak kitap değerlendirmeleri yapıldı. Değerlendirmeler sonrasında öğrenciler, birbirleriyle fikirlerini paylaşarak önerilerde bulundular.

Kas

İyiliğe Uçanlar Derneği himayesinde Hayırsever Işıl Tüzün tarafından rahmetli anne babası Türkan-Ziya Gökalp'in anısına okulumuzda hazırlanan Özel Eğitim Sınıfı açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Sayın Vali Yardımcımız Fatih Damatlar, İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı, Hayırsever Işıl Tüzün ve davetliler katıldı.

Haz

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı.Çok büyük beğeni toplayan programımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ikinci sınıf öğrencileri topluma hizmet uygulamaları kapsamında belirli gün ve haftalar ile ilgili afiş çalışması yapmaktadır.Hazırlanan afişlere aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.Öğrencilerimizin birbirinden gösterileri izleyiciler tarafından büyük bir beğeni topladı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf öğretmliği ikinci sınıf öğrencileri topluma hizmet uygulamaları kapsamında belirli gün ve haftalar ile ilgili afiş çalışması yapmaktadır.Hazırlanan afişlere aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Nis

Öğrencilerimiz derslerde okulumuz 4/D sınıfı öğretmeni Nermin KALAYCIOĞLU rehberliğinde eğlenerek öğreniyorlar.Öğrencilerimizin yeteneklerini sergiledikleri çalışmalar büyük beğeni topladı.

Nis

Okulumuz birinci sınıf öğrencileri "Kitap en iyi dosttur." diyerek İl kütüphanesi ve müzesine gezi düzenlediler.Öğrencilerimizin büyük beğenisini kazanan gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenledik.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle Başta Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazi ve şehitlerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.Bu anlamlı gün ile ilgili hazırladığımız videomuza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102.yılı okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları program ile kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.İstiklal Marşımızın 102.yılı nedeniyle hazırladığımız videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.